Platforma regenerat.ro s-a "născut" din dorința de a-L sluji pe Dumnezeu și oamenilor, prin facilitarea accesului la resurse din domeniul consilierii și la consiliere propriu zisă. De asemenea, e timpul să demontăm prejudecățile de genul "Dacă discut cu un consilier/psiholog înseamnă că e grav". La fel cum interacțiunea dintre o persoană și un medic, pastor sau nutriționist se poate baza pe aspecte din afara patologiei sau problemelor spirituale, consilierul poate fi abordat și pentru scopuri non-clinice precum: mentorare, auto-cunoaștere, rugăciune, orientare vocațională, etc.

Ca psiholog autonom acreditat COPSI (Colegiul Psihologilor din România) în specialitatea "psihoterapii cognitiv-comportamentale" și consilier creștin certificat de ACCRO (Asociația Consilierilor Creștini din România), dorința mea este ca informațiile prezentate aici să fie utile și motivatoare pentru schimbare, fie în sensul progresului personal în relație cu mediul sau cu Dumnezeu, fie în sensul vindecării rănilor emoționale. Mai multe detalii despre mine AICI.

Sunt iubitor de Dumnezeu regenerat prin dragostea Lui, de familie și de Biserica lui Cristos - în această ordine. În prezent, activez și slujesc în departamentul de pastorală al Bisericii Baptiste Betel, Cluj-Napoca.

 

Cu inimă, Bogdan Prejban