WE JUST LAUNCHED OUR NEW APP

Everything you need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum maximus feugiat. Curabitur elementum viverra dolor at blandit. Vestibulum in mollis libero. Ut vulputate fringilla est.

  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor.
Ready to try out our new app?

Features

Terapie Online

Utilitatea mediului virtual s-a demonstrat și în cazul consilierii, acolo unde situația sau preferințele clientului o cer. Deși comunicarea face-to-face este mai eficientă, avantajul economiei de timp și de deplasare fac din terapia online o modalitate mai accesibilă.

Consiliere de Cuplu

Optimizarea comunicării, definirea angajamentelor, rezolvarea conflictelor externe și interne contribuie la armonia relațională în cuplu sau familie. Deseori, starea tensionată sau plafonarea apar ca urmare a perspectivelor diferite care, din varii motive, nu sunt abordate și gestionate la timp.

Mentorare

Relația de mentorare (sau coaching) adresesează dorința clientului de a fi asistat pentru dezvoltare personală, pentru analiza deciziilor sau definirea pașilor necesari pentru atingerea unor scopuri (în carieră, familie, biserică, anturaj,  ș.a.m.d.).

What our users say

„Am găsit în consilier un prieten care mi-a oferit sugestii foarte bune
pe plan personal, familial si profesional…
După 2-3 ani de la încheierea seriei de întâlniri reascult cu interes înregistrările audio
ale ședințelor de consiliere.”

C.S. Profesor

„Am venit plin de poveri și frământări.
Atacurile de panică, frica și chiar gândurile de moarte îmi furau toată pacea și liniștea.
Am găsit la consiliere oameni care m-au condus în prezența lui Dumnezeu.
Sunt eliberat, sunt un om nou și îi mulțumesc Domnului pentru schimbările
pe care le-a făcut în vața mea!”

Vasile Șerban Supervisor

„Fiind o fire analitică, m-am obișnuit cu identificarea problemelor din viață, dar prin intermediul consilierii am reușit să descopăr cauzele problemelor.
E ca și când un fum înnecăcios te deranjează și vrei sa îl inlături: îi faci niște vânt și se dispersează pe moment, dar în câteva secunde revine. Doar când vei stinge focul vei înlătura fumul.
Cheia este înlăturarea cauzei și nu a efectului.”

FAF

” Izolându-te, nu vei găsi răspunsuri la întrebarile și problemele cu care te confrunți, atacă problema și nu te lăsa copleșit de ea!
Nu te lăsa lipit de conflict, agață-te de Cristos si nădăjduiește din tot sufletul că El te va ajuta și pe tine!”

Alexandru Constructor

„M-a ajutat să demontez gânduri, idei și frământări și să capăt noi perspective asupra lucrurilor și dificultăților cu care mă luptam!
De asemenea, mi-am clarificat unele lucruri care au contribuit la procesul luării unor decizii importante din viața mea! Si m-a ajutat să mă cunosc mai bine…”

E.M. Contabilă

„Aici am învățat că există speranță, că sfârșitul unui capitol nu înseamnă sfârșitul cărții, că înaintarea pe cale se face cu pași mici, cu răbdare și perseverență. Am fost îndrumată către un mod corect de gândire, de luptă și am văzut cât de mult contează asta.
Viața înseamnă înaintare. Dar nu trebuie să înaintezi oricum!”

R.F. Asistent Medical

„Pentru mine, consilierea a însemnat oportinitatea de a spune cuiva poverile mele, de a-mi găsi identitatea în Cristos și a de a nu mai pune accentul doar pe mine.”

Valeria Asistent Medical

„Prin intermediul consilierii am preluat conducerea în lupta cu propriile mele frici.
Dumnezeu mi-a descoperit punctele slabe și vulnerabiltățile din viața mea”.

Marius Marian Antreprenor