În război

Jim Cecy, verișorul lui Al Capone și autorul cărții "Războiul Purității" va prezenta modalități de luptă cu imoralitatea și ispitele de natură sexuală. 

Joi, 26 octombrie ora 19.00, Biserica Betel Mănăștur (str. Răvașului 4-6)

Intrare liberă, vino!

European Leadership Forum

European Leadership Forum (ELF) este o conferință creștină de 6 zile unde lideri maturi din toată Europa primesc training specific pe domeniul de slujire (27 networks) pentru vitalizarea bisericii evanghelice și re-evanghelizarea Europei. Forumul urmărește acest scop prin   identificarea, conectarea, mentorarea și oferirea de resurse liderilor evanghelici.

Rețeaua de consilieri (professional counsellors) va participa anul acesta la cursuri susținute de Richard Winter, Ed Welch, Eric Johnson, Ken Sande - vorbitori și autori activi în Statele Unite. Invitatul special la ELF2017 - sesiunile plenare - va fi dr. John Lennox.

Întâlnirea anuală are loc la Wisla-Polonia, la sfârșitul lunii mai.

Informații suplimentare aici.

Seminar "Interviul Motivațional"

La publicarea în 1983 a primului articol științific în care descriau tehnica Interviului Motivațional, nici chiar profesorii W. R. Miller și St. Rollnick nu bănuiau amploarea pe care o va lua această metodă de facilitare a schimbării. Între timp, cartea lor a ajuns la a patra ediție și au fost scrise peste 25.000 de articole științifice în care metoda este citată.

Tot mai mulți specialiști din domenii care au depășit de mult psiho-socialul învață să o folosească pentru a deveni agenți ai schimbării în bine.

Fie că este vorba despre renunțarea la droguri, prevenirea abandonului școlar, decizia privind sarcina nedorită sau pur și simplu o schimbare la nivel personal sau organizațional (dorită dar amânată de mult timp), interviul motivațional poate fi un instrument deosebit de util pentru cei care acordă sprijin.

Când viața pare întunecată

   Conferință pe tema DEPRESIEI adresată persoanelor care doresc să combată deprimarea, atât a celor dragi cât și

   (eventual) cea personală.

 

   STRUCTURĂ ȘI VORBITORI:

   1. Cadru biblic/teologic
   Marius Sabou - Pastor
   Adrian Tămaș - Pastor

   2. Cauze și simptome
   Diana Căzănescu - Psiholog

   3. Intervenții
   Bogdan Prejban - Psihoterapeut creștin

 

   Întâlnirea va conține și ateliere pentru discuții și dezvoltarea aptitudinilor de consiliere.

   Înscrierea e gratuită dar necesară în vederea pregătirii materialelor și a prânzului (SMS la 0754 - 037 611)